Weekend uden sut, søvn og forstand

Men også med fællesspisning, onkeltid i legeland, fotograf, fastelavnsboller og andet lækkert…

Med mere overskud følger også flere aktiviteter og det er fanme bare ik fedt når jeg oven i det  spontant beslutter at smide Frederiks sut i skraldespanden. Nu gik det lige så godt!! Med god nattesøvn og ( nogenlunde ) medgørlige unger.

Det er søndag formiddag og jeg sider venter på en fotograf og vores familieven som vi skal have taget billeder sammen med idag. Håber hun har et magisk redigeringsprogram for har max fået en halv times sammenhængende søvn i nat.

Bastian skulle til fodbold kl 9 og inden da forsøgte jeg på at gøre mig selv, 2 unger og en kaotisk lejlighed klar til foto shoot. Kort efter sengen var redt havde de forvandlet den til en rutchebane og jeg var så tæt på at tude. Frederik blev hentet af naboen og Bastian og jeg tog af sted. Men om han ville spille? Neeeej da hvorfor skulle han det når han kunne hænge på mor ?? Jeg var upædagogisk, sur, tudeklar, sulten og træt som jeg ved ik hvad ( efter 1 uge med diarré bleer om natten og sutte stop) så vi tog hjem igen. Vidste godt at Bastian havde brug for min opbakning og støtte og at hvis jeg ventede en halv time ville han sikkert spille. Men det orkede jeg sgu ik idag. Sorry to say, så jeg tog ham under armen, efter et kvarter, og vi vendte snuden hjemad. Jeg skulle anstrenge mig for ikke at græde.

So much for that soccer mom dream

Heldigvis var Tito hjemme og klar til at hygge lidt med Bastian mens jeg kunne få lidt skrivetid (en halv time fik jeg) Aaaaahhhhh luksus!!

Det med sutten:

Frederik bidder sine sutter i stykker, jeg bliver vanvittig. Når han er sur kalder han på sutten, hvorefter han kaster med den og tit bliver den væk i alt legetøjsrodet, så vil han have den igen, og så den er væk, han skriger og det er midt om natten og jeg vil bare sove. Så da pædagogen sagde at det var for farligt at han har sutter med bidehuller i var jeg ikke længe om at tage beslutningen. Sgu tæt på jeg fortryder, her mandag med laaaaaaange poser under øjnene.

Havde ikke nået at købe nogen erstatning. Frederik smed bare en sut i skraldespanden og en i skakten da vi kom hjem og sagde ´hej hej sut´ velvidende at mor ville stå klar med en ny ved puttetid. Det gjorde hun så bare ikke. Startede putning 19.30, Bastian sov hurtigt, men efter bøger og tre omgange med natbjørnen Tjugga var Frederik stadig vågen og han valgte at skrige fra kl 21-23 hvorefter han faldt i søvn for at vågne og skrige fra 1.30 – 2.30 og derefter vågne kl 5.30.

Var lidt ristet dagen efter på job. Senere køber vi (alt for meget) slik og er klar til fredagshygge, Frederik falder i søvn kl 21.30 og jeg følger direkte efter fuldstændig grædefærdig. Vi lå alle i stuen på sovesofaen.

Blev kun vækket 1 gang natten til lørdag. En lørdag med onkel tid og dinos legeland. Bastian elskede det, men kæft det var tough at følge med ham. Det meste af tiden hyggede jeg stille roligt med Frederik og fik skiftet et par bleer. Note to self: Lad være med at tjekke bleen ved at stikke en finger ned i den. Siger det bare. DONT.

Fællesspisning

Hjem og lave kæmpe lasagne til vores første fællesspisning i foreningen. For (faktisk) præcis 4 år siden flyttede vi fra Vesterbro til Valby. 4 år. Vildt nok. Jeg har længe drømt om fællesspisning og det skulle så tage mig 4 år at hænge en lille seddel op. Der var stor tilslutning og så ud til at alle, store som små hyggede sig. Fremadrettet vil vi holde fællesspisning første lørdag om måneden og måske også engang pr uge hvis der er interesse. Fedt, jeg er glad.

Ungerne kom alt for sent i seng, Frederik vågnede og måtte sove hos mig. Jeg havde ingen plads og sov kun meget lidt, hvorfor mit overskud søndag var ikke eksisterende.

Fotoshoot

Det lykkedes dog alligevel fotografen fra børns voksenvenner at få taget nogle fine billeder af os, da hun kom efter vi var tilbage fra mit fiasko forsøg på at få Bastian til at spille fodbold kl 9 søndag morgen. Han var sgu nok også bare træt. Mon ikke han har lyst til at spille igen næste weekend? Jeg tror det. Der er stadig håb for soccer mommy.

Den søde fotograf insisterede på billeder i badekaret og det endte med Frederik lavede en kæmpe lort i vandet. Gotta love that kid ❤️

Resten af søndag foregik på sofaen:

Hvor længe mon der går før Frederik vænner sig til ikke at bruge sut? Her natten til mandag har han igen været vågen og jeg har stået over hans seng med en finger i øret på det stakkels barn for at holde ham i ro. Suk.

Fastelavnsbollerne reddede søndagen ☺️

Har du læst med så langt og har du nogen erfaringer med børn og suttestop tager jeg desperat i mod gode ideer.

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *