Status 4 uger på dagpenge

10 ting jeg nåede

 1. Drikke kaffe, masser af kaffe
 2. Et hysterisk anfald ( Virkelig, kun et ? )
 3. 2 tiltrængte behandlinger hos AGpilates
 4. 2 yogatimer i senses
 5. En lille uge på Falster i sommerhus
 6. støvsuge og vaskegulv 2 gange
 7. En strandtur
 8. En svømmetur i Baunehøj Friluftsbad efterfulgt af lur og halv times snak med kær vendinde
 9. Lavet mad fra bunden 3 gange ( spaghetti og kødsovs, tomatsuppe og kan simpelthen ikke huske den sidste, men det MÅ være tre gange.
 10. Skrevet ansøgninger, tjekket Jobnet, ringet til job net og Akasse for at sikre jeg ik har lavet nogen fejl.

Ser ud til der er 0 fejl! Fået besked om at jeg får den nette sum af 3400 udbetalt. Dækker ik engang min værkstedsregning… Godt der findes kassekredit!

Tænk synes slet ikke jeg havde nået noget, men det kan jeg da se nu at jeg rent faktisk har! Hvem elsker ikke lister. Må lave flere lister. Og en plan. Jeg skal da have en plan! For om lidt går jeg i panik.

Ting nr 11

Nå jo, så har jeg også taget en konfrontation med en nær pårørende, hvilket i den grad har kostet blod sved og tårer og som også har medført at ungerne lige nu ikke skal på ferie i Jylland. Det kommer de forhåbentlig igen på et tidspunkt.

10 ting jeg ikke nåede:

 1. Skrive på bloggen
 2. Skrive på bloggen
 3. Skrive på bloggen
 4. Spise sundt
 5. Løbe
 6. læse
 7. Lave en plan
 8. Besøge min far
 9. Sove 7 timer i streg
 10. Finde overblik

Hov, nr 12 ting jeg nåede

Ikke at forglemme: Dejlig sex med min hemmelige elsker 😍

De næste 4 uger på dagpenge

Den langsigtede plan må vente lidt endnu, for om en uge smutter vi tre uger til Falster i sommerhus. Altså med mindre jeg bliver kaldt til møde ved A kassen eller jobcentret, så må vi retur. Er endnu ikke indkaldt og undrer mig.

Næste uge drømmer jeg om yoga og lidt tid til mig og bloggen!

Ha en dejlig weekend ❤️

Kram 😘

Læs om mit første møde hos A kassen her: https://www.theklintholms.dk/paa-vej-mod-nye-eventyr-med-dsa/

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *