Rejsen til Sydafrika ( kap 2 )

Fredag, rejsedag nr. 3

Idag kører vi til lodgen. Aaaaah på vej, tid til ro, tid til refleksion, tid til at være.

Vågnede kl 6, min mor snorker lidt. Hun er sikkert helt udmattet lige som jeg. Falder lidt i søvn igen, men har også uro i kroppen da jeg ikke ved hvornår vi skal afsted. Står op og går i bad. Drengene vågner imens. De er glade, solen skinner, der er en guldbil uden for vinduet. Mor skal vi løbe om kap ude på gangen, bliver der spurgt. Ja da, hvorfor ikke, trænger til at bevæge mig efter de mange stillesiddende timer i fly og bus.

Kaffe kaffe kaffe

Fik pakket og kl 7.30 er vi ved et lækkert morgenmad bord. Min mor og jeg tænker mad og kaffe. kaffe kaffe kaffe. Ungerne er ligeglade, de vil bare lege fangeleg. Elsker børn og deres impulser. Jeg er optaget af at få noget mad og også få noget mad i ungerne. Men de er ikke sultne så hvorfor spise? Det må være biologisk, trangen til at få mad i sine børn! De tømmer dog kanden med æble juice og pisker rundt. Fint vi skal også køre i bus i 3-4 timer.

Hvad med ungerne ?

Taler med en af yogalærerne som siger at ungerne ikke er så populære på turen og at vi skal tage hensyn især ved poolen. Bliver lidt ked af det, men ved det godt jo! Det var et sats at tage afsted, med dem. Men ejeren af bureauet sagde til mig at det var fint at have dem med og at han selv var der med sine børn da de var 3 og 5. Det sagde jeg til hende, ydmygt. Efterfølgende tænkte jeg fuck, åh nej vi ødelægger en masse menneskers rejse. Men nu er vi her altså. Og ja Frederik har en høj lyd. I know! Shit! 

Finder ud af yogaen skal foregå ved poolen. Aaarhg havde satset på ungerne ku være i poolen når der var yoga. De glæder sig så meget til at bade. Det er rigtigt, turen egner sig ikke til børn. Min mor sagde det før afrejse. Jeg ville ikke høre. Det går nok… min lassai fair tankegang som jeg kender så godt fra andre steder i livet. Kaster mig ud i ting der ikke er gennemtænkt. jeg håber der også er plads til os ude på lodgen.

I bussen (igen)

Der er noget særligt over bare at lade sig transportere, tilbagelænet og kigge ud af vinduet. Tid til at skrive lidt og bare være, for en stund! Føles godt!

Efter en pause med bobler og snacks cruiser vi igen. På vejen så vi strudser, antiloper, vortesvin og giraffer.

Sebatana Rhino Lodge, we are here!

Vi ankommer, efter en spændende køretur til vores destination, Sebatana Rhino lodge. Og wow, sikke en velkomst og endnu mere wow, sikke et sted. Fuldstændig blæst bagover af begejstring og overvældelse. Det første Bastian gør er at hoppe i poolen, jeg følger efter.  De andre spiser frokost. Det gør vi også, bare tættere på poolen… her er varmt… Vi har hele stedet for os selv.  Det føles SÅ godt at være her.

Taler med guiderne om hvad vi gør med ungerne og yogaen og alt det der. En forslår de indimellem kan komme til et andet lodge hvor der er bedre plads til børn og det er da helt perfekt! Må vi prøve. I dag hyggede vi med at finde firben. Frederik troede det var en krokodille da vi så en lidt større en..

Eftermiddags yogaen med fokus på at ryste flyrejsen og de mange timer i bus af, var magisk.

Der blev serveret mad til ungerne og min mor på værelset:

også gik jeg til info møde ved bådpladsen. Der var smagsprøver på Amarulla og meget velsmagende rødvin. Herefter fællesspisning med lækker mad hvor vi til hovedret fik Eland. Meget mørt kød fra Afrikas største Antilope.

Al den luksus. Jeg forstår det ikke helt. Uden tvivl rejsen og besværet værd. And now let the fun begin. Stay tuned. Kap. 3 coming up ☺️

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

 • SVAR

  Spændende læsning Sarah.
  Viser hvor hårdt det er at have børn med og hvor lidt tolerante andre er. Men når man så kommer til det rette sted er det jo en gave – fantastisk sted ka’ man fornemme både for voksne og børn.
  Hvordan fandt du rejsen? Lyder til et sted at den har været dyr men i starten da du skrev lød det til at hvis du blot skrev kom du med? – der er noget jeg ik’ helt har fattet tror jeg.
  Hvem er det du rejser med?
  Spændende at følge denne eventyrrejse.
  Har du nogle planer for fremtiden? Arbejde/understøttelse andre rejser
  Beundrer dig som MOR💗
  Knus fra Fritze

  • SVAR

   Kære Fritze.

   Tusind tusind tak for dine ord. De varmer så meget. Mere end du tror. Tak 🙂 Og tusind tak fordi du læser med og kommentarer. Undskyld mit sene svar. Jeg fandt et opslag på instagram med tidtilro, de søgte en rejseskribent. Turen blev dyr fordi jeg skulle betale fly for os alle. Opholdet fik vi gratis. Jeg drømmer om at gøre det igen og måske en tur der er mere for ungerne. Men først og fremmest skal med en tidligere kollega til Tenerife, hvortil hun arrangere trænings rejser og skrive om det. Glæder mig allerede 🙂 Og ja det var et helt fantastisk sted 🙂 Stort knus