I hvilken retning ligger nord ?

Det spørgsmål fik jeg og en masse andre til  en workshop ved DGI. Det er længe siden nu, over 10 år tror jeg, men ofte har jeg tænkt over mit svar. Det var en psykolog der underviste og da vi alle havde svaret fortalte hun os at vores svar meget vel afspejlede vores tilgang til livet.

Husker de andre begyndte at regne ud og gå i dybden med hvordan de skulle finde ud af i hvilken retning Nord var og kom med grundige reflekterede svar.

Knubs og konsekvenser

Jeg havde ingen anelse om hvor Nord var og husker jeg tænkte: jeg må hellere prøve også lukkede jeg øjnene og pegede i en tilfældig retning. Vidste ikke hvordan jeg ellers skulle løse opgaven. Det slog mig da hun kom med pointen. Jeg famler rundt i livet. Prøver mig frem. Ofte som med bind for øjnene og glemmer at tænke mig om. Impulsstyret kan man vel også kalde min adfærd.

Det har resulteret i vanvittig mange fede oplevelser, men også givet mange lærestreger, knubs og konsekvenser.

Learning by doing

På samme måde fik jeg startet bloggen: Kastede mig ud i det før den var færdig og før jeg var helt tilfreds med den. Den er stadig ikke færdig, men nu kan jeg i det mindste lave blogindlæg. Learning by doing, right? Jeg har meget at lære endnu. Meget. Og min tålmodighed ligger på et lille sted når det kommer til teknik. Men efter at have tænkt på at blogge  i 5 snart 6 år skulle det bare være. Jeg fik lidt hjælp til opsætning og bum.

Mangler stadig email liste, at søgeoptimere, at tilkoble facebook og Bloglovin, at lære billedredigeringsprogrammet at kende og meget meget mere. Men jeg kan udgive indlæg og for nu er det det vigtigste. Skulle bloggen have været helt perfekt fra start ville jeg endnu ikke været kommet igang.

Vil du også gerne blogge så er der god hjælp at hente i denne bog: (reklamelink) med 30 procents rabat lidt endnu.

https://community.lachika.dk/a/15633/uqMZATTe

Spørg endelig hvis der er noget du gerne vil vide, så vil jeg se om jeg kan svare. Vil elske at kunne hjælpe ❤️

Blogging bootcamp

Nedenstående er lidt om hvad e-bogen indeholder:

Blogging Bootcamp er en bog der henvender sig til dig der er ny blogger, eller dig der gerne vil starte en blog. Den gennemgår alle de praktiske ting med opsætning af en blog, inkl. køb af domæne og installation af WordPress.

Derudover forklarer den hvordan du installerer et tema og designer bloggen som du gerne vil have den. Den går i dybden med hvilke typer af indhold du kan skrive til din blog og hvordan du skriver nogle gode blogindlæg.

En stor del af bogen handler også om markedsføring, idet det er noget vi oplever at mange nye bloggere især har problemer med. Så hvordan du markedsfører din blog på de forskellige sociale medier, og får den til at rangere højt på Google er vigtige emner i bogen.

Et andet meget vigtigt emne er, hvordan du kan tjene penge på din blog. Her kigger vi på 4 af de mest brugte metoder, når man skal tjene penge på sin blog. Vi kommer med vores anbefalinger, og forklarer hvordan du kommer i gang. Til sidst i bogen er det beskrevet hvordan vi anbefaler at du driver din blog for at skabe en succesfuld blog.

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *