Here we go…

Kære blog, lets do this.

Mit site er langt fra færdigt, for helt ærligt jeg aner ikke hvordan man gør, men famler mig frem som med alt andet i livet. Nu vil jeg skrive og så må der rettes til efterhånden. Aner ik engang hvordan jeg får billeder på. Og min tålmodighed med IT ligger på et meget lille bitte sted. Suk!

Jeg fik en opgave af min psykolog idag. Har nu ( i denne omgang) gået hos hende i et år og er langt fra færdig. At skrive tror jeg bliver vejen til bedring for mig.

Jeg blev så glad da hun nævnte at hun også tror det at skrive vil hjælpe mig, så har besluttet at gennemgå øvelserne i hendes fabelagtigt gode bog: DU ER IKKE ALENE og bruge min blog som redskab.

For hey jeg har en blog, ikke en perfekt en, langt fra, men jeg kan skrive! Så i dunsten fra min søns prutter efter alt for meget fredagsslik vil jeg udføre den første opgave fra min psykolog, som lyder:

Beskriv hvad du gerne vil have der skal ske inden for de næste et til to år, hvor du gerne vil være mm. Herudover hvilken mand kan du se dig selv sammen med og begynd at visualiser på begge dele. Gemmer lige det der med manden ( til jeg bliver lidt mere modig her på siden)

Ok, det skal vel være realistisk, for ellers som den drømmer (læs naiv) jeg nu engang er ku jeg tænke mig alt var idyl og vi boede på en lækker ø med varmt klima, jeg underviser i yoga, ungerne løber nøgne rundt på stranden og jeg er selvfølgelig godt gift med en forførende spanier med lækkert hår der elsker mine unger som sine egne og mig selvfølgelig også.

Nå men tilbage til virkeligheden, det er jo her vi er. Selvom jeg ofte har ønsket mig langt væk og også forsøgt at handle mig langt væk. Er jeg dog af en eller anden grund altid endt tilbage i kedelige lille dk med ønsker der overskygger virkeligheden.

Hvorfor er det så svært at beskrive hvad jeg ønsker for en virkelighed?

Først og fremmest fællesskab, at bo nær naturen, at være aktiv og glad,  at have et job som giver energi istedet for at frarøve mig al min glæde og energi. Vil gerne undervise og måske behandle. Lyder da egentlig realistisk nok, gør det ikke ?

Så skal der visualiseres… Hvad laver du på din fredag aften ?

Kram ❤️

 

 

 

 

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *