Fra kaos til Kon Mari

Eller næsten da. I et af mine seneste indlæg indrømmede jeg at jeg er et rodehoved. Et stort et af slagsen. Jeg kan faktisk godt trives i rod og lukke det ude, men jeg ved det er usundt for mig.

I lang tid har jeg brudt min hjerne med hvad jeg skulle gøre ved ungernes værelse. Nu hvor Frederiks seng er givet væk og Bastians har været druknet i legetøj. Kan faktisk ikke huske hvornår han sidst sov i den.

Bemærk min soveplads på gulvet da ungerne sov i min seng i stuen.

Kunne ikke beslutte mig og har brugt timer på at spekulere over hvordan og hvorledes, mens rodebunkerne bare blev større og mere uoverskuelige. Lige indtil i fredags hvor Tito som lejer et værelse hos os, tilbød sin hjælp. Jeg sagde ja tak. For det var simpelthen for uoverskueligt for mig at skille både skab og seng ad og hvor pokker skulle jeg gøre af alle tingene. Derfra gik det stærkt. 

Fredag

Bestiller sengene på IKEAs hjemmeside med clickandcollect og booker en Freetrailer. Tito skiller skab og seng ad. Sengen bliver solgt samme dag og skabet kommer til storskrald. 

Jeg står bare og savler 🙊🙊🙊

Lørdag

Passer min venindes dreng der har overnattet hos os og da han er afleveret kl 13.00 drøner vi til IKEA, får hentet traileren og sengene. Jeg havde aldrig regnet det ud med traileren (men shit det er smart) (også for 29 kr). Ville hellere ikke turde køre med den.

Kommer hjem med det hele og får det slæbt til 3. Sal med masser af sved på panden, Tito når at samle den ene seng inden han skal nå sit fly. WOW. 

Kæft det gik stærkt. Hvor var det bare fedt endelig at handle på noget jeg har spekuleret på i måneder. Følte mig så ydmyg og lidt pinlig. At der var en som ville knokle så meget for min skyld. Helt vildt. Og bare så dejligt. Jeg bobler indvendig af taknemmelighed.

Så var der bare lige det der med den anden seng. Bookede en handyhand hjælper. Kan virkelig anbefales. Han kom igår og samlede sengen for 300 kr. 

Onsdag

Jeg rydder op og rydder op og sørger for at naboen igen kan komme ind af døren

Undskyld undskyld undskyld

Og et godt råd

For noget tid siden så jeg tilfældigvis på instagram et opslag hvor der stod noget med:

ryd op og smid ud i stedet for at købe flere kasser til opbevaring

Jeg havde lige spottet nogle flotte træ opbevareringskasser i jysk som jeg var sikker på ville løse mit problem med rod. Men jeg tog de vise ord til mig og smed ud i stedet. Vi har aldrig savnet en ting. Efter oprydningen på ungernes værelse har nu disse i overskud:

Det færdige resultat

Ikke som Pinterest, i know

men jeg er ret stolt og glad over at ungerne nu har et værelse der ikke roder (så meget) og hvor de rent faktisk har lyst til at sove i deres egne senge. Det er stort!

Næste projekt: Kælderrummet 🙈🙈🙈


Ingen regel uden undtagelse

Ungerne får ikke lov til at se Ipad når vi er hjemme. Ind imellem får de lov i bilen som i den her situation med IKEA stress. Fuldstændig pacifiserede og uvidende om hvad der foregik sad de der helt rolige i halvanden time.

Hvilken utrolig magt de der IPads har 😮

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *