Fødselsdagsweekend del 2

Mit hoved summede mens jeg forsøgte at putte det hyper oversstimulerede fødselsdagsbarn. Han faldt i søvn kort før klokken 20.00 hvor jeg havde en aftale. Nægtede at aflyse, selvom jeg følte mig helt bims. Sidst jeg var ude var vist i sommers og for første gang havde jeg inviteret mig selv med til en fest. Heldigvis blev der sagt ja og jeg havde en vidunderlig aften med dejlige tøser, drinks, live salsaband og dans. Må jeg komme med skrev jeg i beskeden ? som et barn der gerne vil være med i legen. Er ikke typen der trænger mig på, men det viste sig at være en god ting og tror ik engang jeg havde været mere frisk dagen efter hvis jeg var blevet hjemme. For wow det gir god energi at komme en tur ud.

Søndag morgen, på min fødselsdag vågnede ungerne kl 7.00 og løb heldigvis ind til mormor og morfar der sov i stuen. Jeg fik lov at putte til kl 8. Hvilken luksus på en søndag… Listede mig ud på toilettet, det hørte ungerne selvfølgelig og sprang på mig mens jeg lavede l…

Kæft det er rart at skide i fred engang imellem, men det blev heller ikke  idag. Hvad gør det når de kom med krammere og `tillykke med fødselsdagen mor`

Min bror, svigerinde og min lille lækre nevø kom til morgenmad kl 11.00. Fuld knald på ungerne og fik sgu lidt pip over alle de legetøjskonflikter, så mormor og morfar måtte hive dem med i kælderen på et tidspunkt og brænde krudt af. TAK… det stod ned i stænger hele dagen.

Pænt oppe at køre.

Så kom min medenestående mor og hendes pige som Bastian elsker og senere kom min veninde fra Jylland og overnattede. Skønt med liv i hytten. Et halvt år før havde jeg ikke magtet alt den snak. Idag fik jeg kun et lille flip og var glad da jeg lagde mig i sengen klar til at tjekke facebook beskeder kl 22.00.

Lidt billeder fra en dejlig dag ❤️

 

 

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *