Familievenner, en ven til os

Børns voksenvenner

Vidste du, at du gennem Børns voksenvenner også kan få en familieven? Sådan en har vi, og hun kommer i dag og besøger os efter arbejde.

Ensomhed

Vores venskab startede i efteråret 2018. I en længere periode oplevede jeg ensomheden som alenemor komme snigende. Det er faktisk noget af det hårdeste ved at være alenemor. Ensomheden. Det at føle sig alene om alt, sidde alene om aftenen og ikke have noget at tale med. Jeg endte med at blive sygemeldt med stress. Da jeg kom lidt til hægterne undersøgte jeg mulighederne for hvordan jeg kunne udvide mit netværk. Besluttede mig for at leje vores soveværelse ud og for at søge om en familieven.

Ingen far

Bastian, min største dreng ser desværre ikke sin far og derfor vil det være oplagt med en voksenven. Dette kan man først søge om fra barnet er 6 år og er derfor ikke en mulighed lige nu. Heldigvis findes der familievenner og det har været en stor glæde at Jette havde lyst til at blive en del af vores lille familie.

Ungerne kommer ind i mellem på weekend hos mormor og morfar i Jylland og det bliver også en gang i mellem til en overnatning for Bastian hos onkel, hvilket er dejligt. Hverdagen er der flest af og her er det en stor glæde at have en at spise med og samtidig lidt hjælp til putning og måske lidt oprydning en gang imellem.

Venskabet

Vi mødes med Jette ca. hver 14. dag. Sammen har vi været i svømmehallen, skåret græskarhoveder, børstet tænder, spillet smørklat i gangen, været på legeplads, leget med biler, blevet inviteret på pandekager og meget mere. Vi ser frem til mange flere hyggelige stunder sammen. For tre måneder (og 5 kg) siden havde vi en fotograf på besøg. Hun tog nogle billeder der skal bruges til en brochure med info om det at være og at have en familieven. Billederne kan du se lige her:

Frivillig

Voksen- og familievenner er frivillige. Du kan søge om at blive frivillig voksen- eller familieven på nedenstående link og samme sted kan du også ansøge om at få tilknyttet en familieven.

Der er lidt ventetid. Desværre er der en del børn og familier på venteliste og der mangler frivillige.

Har du lyst til mere selskab i hverdagen og en voksen tilknyttet din familie så synes jeg ikke du skal tøve med at søge. Det er helt klart ventetiden værd.

https://voksenven.dk/fa-en-familieven

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *