Børn og blomster

Projekt altan

Sidste år gik sommeren før jeg nåede at dekorere altanen med fine opmuntrende blomster. Godt for det, for de var sikkert døde efter en uge med det dejlige sommervejr vi havde.

I år skal det være.

Proppede ungerne i vores fine ´nye´ ladcykel og smuttede i Bauhaus.

Må jeg bede om et ekstra sæt arme, tak

Bilvognene er et kæmpe hit, jeg havde bare glemt at der kun kan sidde et barn i hver. Stod bare og kiggede på dem og overvejede hvordan jeg nu skulle håndtere denne her situation.

Heldigvis havde Bastian svaret: Du kører da bare os begge to mor. Nåaahhh ja, for jeg har jo 4 arme. Men altså ok, det var da en god ide som jeg ikke lige havde tænkt på og da Frederik ikke ville følge Bastians ordre om at han skulle sidde i kurven, ja så må mor smøge ærmerne op. For i dag skulle vi have blomster med hjem!!! Vi blev genstand for megen opmærksomhed, der i Bauhaus. Følte mig lidt pinlig, men folk var ret søde.

Det lykkedes at køre dem side om side, først udenfor og senere ned i det fjerneste hjørne af butikken for at finde pottemuld, kun med lidt sved på panden.

Og vi fik købt en fin og flot cykelhjelm til Frederik

Sikke nogle søde børn du har

Næste projekt var at få blomsterne ud i cyklen. Ungerne piskede frem og tilbage og jeg solede mig i to damers begejstring over mine børn. Kunne slet ikke få armene ned da de kom hen og sagde til mig: ´Sikke nogle søde børn du har.´og ´Hvor er det fint at de sådan hjælper dig.´Hvad damerne ikke vidste var at jeg havde bestukket dem med is.

Is eller ej blomsterne kom i cyklen.

Men hov hvor skulle ungerne nu være. Det lykkedes på magisk vis at få plads til alle og vi kom hjem kun med et par knækkede stilke.

Den ene altan er pyntet og jeg bliver så glad af at kigge derud. Nu mangler vi bare den anden altan. Bauhaus, we will be back. Flowers, i need flowers 🌸🌺🌷🌹🥰

Lignende indlæg

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *